Privat sjukvård
i Halland

Prästgårdsklinikens läkarmottagning är ett privat alternativ till den vanliga vårdcentralen. Mottagningen är alltså inte ansluten till den offentliga vården. Därför är våra priser högre jämfört med vårdcentralens. Den stora fördelen är dock att Du alltid träffar samma läkare vid varje besök och får den tid Du behöver för besöket hos läkaren. Detta skapar en personlig och förtroendefull relation mellan patient och läkare.

Teckna ett privat specialistvårdsavtal

Om Du behöver söka läkare oftare kan det vara lönsammare att teckna ett vårdavtal med oss på mottagningen, vilket innebär att Du för en låg årskostnad har fri tillgång till besök och medicinsk rådgivning. Du får också de mediciner som Du är van vid sedan tidigare. För Dig som avtalspatient är också hälsokontrollerna rabatterade.

Prästgårdskliniken Privatläkare i Göteborg - Privat sjukvård

Högt blodtryck och diabetes

Har Du högt blodtryck eller diabetes? Vi gör regelbundna blodtrycks- och blodsockerundersökningar för såväl äldre som yngre personer. Dessa besök är kraftigt rabatterade jämfört med ordinarie läkarbesök. Provtagning, rådgivning och recept för ett år ingår.

Kontakta oss för mer information om privat sjukvård

Kontakta gärna oss direkt om Du vill ha mer information om den privata sjukvård vi erbjuder.

prastgardskliniken-privatlakare-goteborg-jumbotron-bkg-test4

Om att bli avtalspatient på Prästgårdskliniken


Alltid samma läkare – Din egen, fria besök och medicinsk rådgivning, utan att behöva vänta och på tider som passar dig: 2 700 kr/år