För Dig som behöver söka läkare oftare, eller som inte behöver det men vill vara säker på att få träffa Din läkare snabbt när Du väl behöver, kan det vara lönsamt i såväl pengar som tid att teckna privat specialistvårdsavtal med Prästgårdskliniken. Att ha ett privat specialistvårdsavtal med Prästgårdskliniken innebär att Du för en låg årskostnad har fri tillgång till besök och medicinsk rådgivning. Du får också de mediciner som Du är van vid sedan tidigare. För Dig som avtalspatient är också hälsokontrollerna rabatterade.

Att Du har avtal med oss innebär inte att Du inte längre är listad hos vårdcentralen, utan avtalet kompletterar listningen hos vårdcentralen.

Avtalet löper under 12 månader från det att inbetalning skett, till en kostnad av 2 700 kr. Under denna tid är Du välkommen att besöka mottagningen upp till åtta gånger utan kostnad. Besök utöver detta kostar 250 kr (ord. pris 550 kr per besök). Vanliga rutinprover (blodtryck, blodsocker, blodvärde, sänka, urinprov) ingår om så behövs i besöken och hälsoundersökningarna är rabatterade. Övriga prover som skickas till laboratorium debiteras till självkostnadspris.

Allmänmedicinsk rådgivning via telefon och mail är gratis under avtalsperioden. Om vi inte kan ta Ditt samtal direkt, är vår ambition att ge Dig svar via telefon eller mail så snart vi kan. Som avtalspatient har Du också automatiskt företräde framför andra patienter och vår målsättning är att Du ska få en tid på mottagningen snarast efter att Du kontaktat oss. I regel är mottagningen inte öppen under helgerna, men Du är alltid välkommen att höra av Dig ändå, så ska vi se vad vi kan göra för Dig.

Mot slutet av avtalsperioden kommer vi att kontakta Dig för att höra efter om Du vill förlänga avtalet ytterligare ett år, samt hur Du har upplevt det att vara patient hos oss.

 

Låter det här som något för Dig? Tveka inte att höra av dig till oss via telefon eller mail. Gör det redan idag.